BSF MAKİNA KURUMSAL

BSF Makine Satış - Servis ve Yedek Parça iş ve iş makineleri üzerine çalışılan  30 yıllık meslek tecrübesi üzerine 2010 yılında Adana Merkezli olarak kurulmuş.Uzun şantiyecilik ve Yetkili servislik tecrübesini ,2005 yılından bu güne ATLAS COPCO ile olan süren yetkili distiribütörlüğünü BSF makine Bünyesine taşımıştır.

2011 yılı başında ATLAS COPCO MAKİNELERİ İMALAT A.Ş. firmasının Güney, Güneydoğu bölgelerinin distiribütörü olarak faliyetlerini yürütmektedir.

ATLAS COPCO 'nun Sloganı BSF makinenin prensibi olarak uygulanmaktadır.

 

Sürdürülebilir verimlilikte kararlıyız

ATLAS COPCO; kompresörler, inşaat ve madencilik ekipmanı, tahrikli el aletleri ve montaj sistemlerinde dünya lideri konumuna sahip bir endüstriyel gruptur. Grup, daha fazla müşteri verimliliği sağlamak adına yenilikçi ürünler ve hizmetlerle sürdürülebilir çözümler sunmaktadır.

 

ATLAS COPCO ile ilgili

 

Özetle bazı gerçekler
Atlas Copco, endüstriyel verimlilik çözümlerinde dünyanın önde gelen tedarikçilerinden biridir.

 


Vizyon
Atlas Copco Grubu'nun vizyonu, müşterilerinin ve diğer başlıca paydaşlarının First in Mind—First in Choice ® (İlk Akla Gelen - İlk Tercih Edilen) tercihi olmak ve bunu sürdürmektir.
Daha fazlası

 


Stratejiler
Atlas Copco, global açıdan güçlü pozisyonlara sahiptir ve ürünlerini ve çözümlerini sunduğu çoğu alanda pazar lideri konumundadır.
Daha fazlası

 


Değerler
Grubun etkileşim, kararlılık ve yenilikçilikten oluşan temel değerleri, geçmişimizi şekillendirdi, bugünümüzü yarattı ve geleceğimize rehberlik edecektir.
Daha fazlası

 


İş yapma yöntemimiz
Atlas Copco merkezi olmayan bir yapıya sahiptir ve işlerini çoğunlukla tümüne sahip olduğu müşteri merkezleri ve distribütörler vasıtasıyla yürütmektedir

 

Güvenlik ve ortam

Artık güvenlik ve çevreyle ilgili konular, dünya genelinde hiç olmadığı kadar öne çıkmaktadır. Madencilik ve inşaat endüstrinde lider olan Atlas Copco, gelişmiş güvenlik ve çevresel sorumluluk önceliklerine derinden bağlıdır.

Atlas Copco Parçalar ve Servisler için de durum aynıdır; güvenlik ve çevre bugün aldığımız her karardaki en önemli iki konudur ve gelecekte de böyle olacaktır. Atlas Copco'nun güvenlik ve çevre konularına olan ilgisi, sürdürülebilir üretkenliğe olan bağlılığımızın altını çizen önemli bileşenlerdir.

Sürdürülebilirlik

Atlas Copco'da sürdürülebilir üretkenliğe bağlılık; insan kaynakları, doğal kaynaklar ve sermaye kaynaklarının sorumlu kullanımı yoluyla güvenilir ve sürekli karlılık sağlamak anlamına gelmektedir. Bu dayanak, Atlas Copco'nun her yerinde belirgin şekilde görülmektedir. Vaadimizde yer alır. Üretim bölümü ve şantiye güvenliğimizde yer alır. Daha iyi iletişimle ilgilidir. Çevreye olan zararlı etkiyi azaltmaktır. Servisin sürekli gelişmesidir. Müşterilerimizin memnuniyetidir.

Parçalar

Atlas Copco Orijinal Parçaları; eksiksiz, iyi entegre olmuş bir toplam çözümün önemli bir elemanıdır. Atlas Copco cihazlarına yatırım yaptığınızda, her zaman kaliteli bir ürün alırsınız. Kalite ise, karlılığınız açısından çok önemli olan güvenilirlik, kullanılabilirlik ve yüksek üretkenlik anlamına gelir.

Donanımınızın iyi durumda kalmasını sağlamak için iki şey gerekir: İyi bir önleyici bakım programı ve sıkı bir orijinal parça politikası. Atlas Copco Orijinal Parçaları, kullanım ömürleri boyunca ürünlerin üstün kalitesini korumaya yardımcı olur.

Hizmetler

Atlas Copco, operasyonunuzun gerekliliğini karşılamak ve üretkenliğinizi korumak için birden fazla servis anlaşması seviyesi sunar. Servis anlaşmalarımız, planlanmamış arıza süresini en düşük seviyeye indirmek için proaktif, planlanmış bakıma odaklanan kaliteli bir operasyon oluşturmanıza yardımcı olur. Tüm tarafların karşılıklı bağlılığına, iyi iletişime ve paylaşılan bilgiye dayalı, sağlıklı ve uzun süreli iş ilişkilerini sürdürmek için büyük çaba gösteriyoruz.

Atlas Copco servis anlaşmaları, sağlam bir şekilde önleyici bakım ve kaliteli onarımlar felsefesi üzerine kurulmuştur. Mevcut tüm bileşenler, aksesuarlar ve araçlarda bulunan her parçayla ilgili ayrıntılı parça bilgileriyle bakımı destekliyoruz.

Destek

Atlas Copco olarak, kritik anların teslimat, başlatma ve çalıştırma olduğunu biliyoruz. Sözlerini tutanlar ve tutmayanlar arasındaki fark bu anlarda ortaya çıkar. Mümkün olan en iyi desteği sunmaya olan bağlılığımızın nedeni, her projenin başarısı veya başarısızlığı üzerindeki etkisini anlamamızdır.

Dünyanın neresinde olursanız olun, servis vaadimiz, servis kalitesi, bağlılığımız ve yeteneklerimiz, servis deneyiminizin sürekli olarak üstün kalmasını sağlar.

Eğitim

Müşteri hizmetlerimizin bir parçası olarak en iyi eğitimi sağlıyoruz ve donanımımızla ilgili deneyimi olan operatörler ile daha fazla eğitime ihtiyacı olanlar arasındaki farkı anlıyoruz.

Pazardaki uzun süreli deneyimimizin faydalarını, en iyi uygulamalar araç kutumuzun tamamını müşterilerimizle paylaşmak konusunda çok istekliyiz.

İyi eğitilmiş personel sayesinde size Atlas Copco’nun özel servis desteğini sunabiliyoruz. Servis Teknisyenlerimiz sıkı bir sertifikasyon sürecinden geçerek, müşteri olarak her zaman mümkün olan en iyi teknik desteği, ihtiyacınız olduğunda, yakında ve hazır bulmanızı sağlıyor.

Lojistik
Atlas Copco, hızlı ve talebe dayalı dağıtım sağlayan son derece etkin bir tedarik zinciri amaçlamaktadır.

Öncelikli tedarikçilerden oluşan global taşıma ağımız, yerel pazarlara, özel iş ve donanım gereksinimlerine mükemmel şekilde uyan ve en ekonomik, en çevre dostu taşıma yöntemiyle teslim edilen parçalar sağlar.

BSF Makine Satış - Servis ve Yedek Parça ile ilgili

BSF Makine Satış - Servis ve Yedek Parça hizmetlerini sunarken iş ve çalışma koşullarının gereğini yerine getirerek üretici firma olan ATLAS COPCO' nun tavsiyelerini uygular, makinelerinizden en yüksek verimi almanızı sağlar, bilgi ve tecrübelerini en uygun şekilde kullanır.Her türlü servis ve bakımda makinanıza en  uygun ekipman kullanılmaktadır. Böylece makinalarınız uzun süre sorunsuz çalışmaktadır.